Gravstein Grossisten leverer og monterer rimelige gravsteiner i Oslo men har hele landet som område vi monterer gravstein i.

På bakgrunn av befolkningsgrunnlaget selger vi masse av våre gravsteiner til Østlands-område og spesielt ofte er vi i og rundt Oslo. På bakgrunn av dette gjør at vi normalt monterer gravstein fra en til seks uker etter mottatt ordre. 

Våre komplette priser på alle våre gravsteiner er inkl gravstein, sokkel, gravering(inntil 2 komplette navn) og montering på din lokale kirkegård. Vår målsetning er at vi skal levere gravstein med tilbehør til Norges beste priser, ferdig montert!

Østre gravlund i Oslo

Her er Østre Gravlund i Oslo i vakker høststemning.

Vi tilbyr også alle våre tjenester innen gravstein i området Oslo og Østlandet.

Har du behov for få opprette en gravstein eller kanskje en rens? Vi kan hjelpe til med begge deler. Vi ser også at det er mange gravsteiner som nesten er uleselig fordi at naturen har vært tøff mot skriften.

Ta kontakt med oss så gir vi en hyggelig pris på alle våre tjenester.

Her er noen av gravplassene i Oslo vi monterer gravstøtter: Alfaset gravlund, Bekkelaget kirkegård, Gamle Aker kirkegård, Gamlebyen gravlund, Grefsen kirkegård, Grorud kirkegård, Høybråten kirkegård, Klemetsrud kirkegård, Krist kirkegård, Nordre gravlund, Nordstrand kirkegård, Ris kirkegård, Sørkedalen kirkegård, Ullern kirkegård, Vestre Aker kirkegård, Vestre gravlund, Voksen kirkegård, Vår Frelsers gravlund, Østre gravlund og Østre Aker kirkegård.