Gravstein Oslo

/Gravstein Oslo
Gravstein Oslo 2017-09-18T09:48:22+00:00

Gravstein Oslo

Gravstein Grossisten leverer og monterer gravsteiner i Oslo men har hele landet som område vi monterer gravstein i. I tillegg til montering av nye gravsteiner i Oslo tilbyr vi også oppretting og oppussing av gravsteiner fra Oslo og resten av landet.

På bakgrunn av befolkningsgrunnlaget selger vi masse av våre gravsteiner til Østlands-område og spesielt ofte er vi i og rundt Oslo. På bakgrunn av dette gjør at vi normalt monterer gravstein fra en til seks uker etter mottatt ordre.

Her er noen av gravplassene i Oslo vi monterer gravstøtter: Alfaset gravlund, Bekkelaget kirkegård, Gamle Aker kirkegård, Gamlebyen gravlund, Grefsen kirkegård, Grorud kirkegård, Høybråten kirkegård, Klemetsrud kirkegård, Krist kirkegård, Nordre gravlund, Nordstrand kirkegård, Ris kirkegård, Sørkedalen kirkegård, Ullern kirkegård, Vestre Aker kirkegård, Vestre gravlund, Voksen kirkegård, Vår Frelsers gravlund, Østre gravlund og Østre Aker kirkegård.

Våre komplette priser på alle våre gravsteiner er inkl gravstein, sokkel, gravering(inntil 2 navn) og montering på din lokale kirkegård. Vår målsetning er at vi skal levere gravstein med tilbehør til Norges beste priser, ferdig montert!

 

Se alle våre gravsteiner her:

https://www.gravsteingrossisten.no/gravsteiner/

Evt tilbud på gravstein og tilbehør:

https://www.gravsteingrossisten.no/specials

Vi har godkjenning av kirkegårdene i Oslo for montering og vi monterer selvsagt etter gjeldende lokale foreskrifter i Oslo.

Bilde tatt fra Vestre Gravlund, Oslo.